Η ΄Ανοιξη βομβαρδισμένη
απ' τα έγχρωμα κουνούπια του Demerara
.

Ο ΄Ηλιος διαβάζει ποιητικά

περιττώματα στη Σόλωνος


Οι διανόηση χειροκροτεί

υποτακτικές κυβερνήσεις

και


η ποιητική νομενκλατούρα
θ' αποφανθεί :

Διογένη Γαλήνη
δεν είσαι ποιητής

21.05.2012

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Αντισταθείτε - ΛΟΡΔΟΣ ΜΠΑΥΡΟΝ4 σχόλια:

Σάββας είπε...

Δεν θα σταθώ στο ποιος έφταιξε που για μια ακόμη φορά μια ειρηνική διαδήλωση πήρε αυτή την τροπή και καταστράφηκε το κέντρο της Αθήνας και οι περιουσίες κάποιων πολιτών, αλλά στο γεγονός του ότι για μια ακόμη φορά η Ελλάδα προβλήθηκε μέσω των media σε όλο τον κόσμο, με τον ποιο αρνητικό τρόπο, όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι πως δεν πρόκειται με τίποτα να αλλάξει η εικόνα μας προς τα έξω.

Υ.Γ. Είμαι από την Μακεδονία και δυστυχώς δεν μπόρεσα και λόγω απόστασης, αλλά και για οικονομικούς λόγους να παρευρεθώ στην συγκέντρωση, αλλά σήμερα άκουσα πολλά! Άλλοι έλεγαν πως άνθρωποι από τα Μ.Α.Τ. έκαναν διπλές βάρδιες. Στην μία βάρδια ήταν κουκουλοφόροι και στην άλλη βάρδια γινόντουσαν Μ.Α.Τ. Όπως και πολλοί από τα Μ.Α.Τ. μιλούσαν μεταξύ τους αγγλικά ή γερμανικά.

Avenida είπε...

Το ποιος φταίει η μεγάλη ιστορία .

Silena είπε...

πληγώνει η Ελλάδα τα παιδιά της κι όμως δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, να φωνάξουμε όσο μπορούμε για ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος με σωστή παιδεία γιατί από κει ξεκινάνε όλα, δεν μπορούμε ν' αφήνουμε ένα τσούρμο ανιστόρητων κι απαίδευτων που φοράνε μια κουκούλα και το παίζουν ήρωες, να καταστρέφουν κάθε φορά την Αθήνα, και το χειρότερο απ' όλα είναι πως νομίζουν πως κάνουν κι επανάσταση!!!! Και δεν θα πω πως δεν φταίνε αυτοί. Φταίμε όλοι, οι προηγούμενες γενιές, οι γονείς, οι δάσκαλοι, ..... όλοι. Μέσα από την παιδεία διαμορφώνεις ανθρώπους με αξιοπρέπεια, κρίση, ιδεαλισμό, κι αν δεν είναι ευθύνη όλων μας (όσο νέοι κι αν είμαστε) τίνος ευθύνη είναι???

καλημέρα

Avenida είπε...

Το κακό σε αυτόν τον τόπο είναι πολλά χρόνια πριν ...και το κακό προχωρεί .